Nunți reale

Mihai și Olga Averchi - o altfel de poveste

Decor Studio

Culoare, emoție și plăcere, acesta conceptul a fost de nuntă a lui Mihai și Olga Averchi. O poveste specială și plină de sens cu un decor deosebit și o atmosferă cum rar întâlnești. Să aflăm totuși detaliile cele mai dulci și importante ale marelui eveniment :

A fost și este o poveste. Nunta noastră rămâne a fi evenimentul pe care la sigur n-o să-l uităm niciodată și mereu gândurile ne vor conduce către acea zi. Cum a început totul? Noi doi ne-am cunoscut acum patru ani, prin intermediul rețelelor de socializare și da, a fost dragoste la prima poza văzută cum s-ar zice. După citeva zile ne-am și văzut și de atunci nu ne mai despărțim.  Suntem împreună, ne iubim, suntem o familie și desigur  vrem să ne croim un viitor și o viață cât mai frumoasă posibilă împreună.

Cum am zis nunta a fost  unul dintre cele mai frumoase momente din viața noastră, am trăit fiecare moment la cote maxime nu regretăm absolut nimic și pot afirma ferm ca am avut cea mai frumoasă nuntă și dacă a-și mai face-o nu a-și schimba nimic!Am petrecut marele eveniment chiar în data de 21 iulie 2018, chiar în miezul verii.
Locația care a găzduit evenimentul frumos a fost restaurantul Mi Piace. Un loc de excepție. Salonul Două Inimi m-a asigurat cu tot ce e necesar pentru o rochie superbă de mireasă. Având astfel rochii croite cu mult drag. Coafura mea a fost făcută de Daniela Cosnicean, la fel un om foarte talentat și devodat lucrului ei. Manichiura miresei a fost făcută de salonul Anei Ciorici iar coafura mirelui a fost la nivel cu ajutorul salonului lui Andrei Cocieru.

Evenimentul nostru a prins contur și a fost organizat de către B Event & Weddin și anume wedding planner-ul Olga Spînu. Ea este una dintre cele mai minunate persoane pe care le-am cunoscut, care își face treaba cu multă dedicație.

Muzica a fost asigurată de Party Band, al fel talentați și foarte energici iar moderatorul nunții noatre a fost Lucian Dumitrescu la fel, o persoană super-faină. Cei care ne-au asigurat cu amintiri vii pentru viitor au fost videograful Ming’o și fotograful Aurel Septichin.

Desigur totul a fost pus la punct din punct de vedere artistic și decorativ de către Decor Studio, tot ei au avut grijă și de buchetul miresei, care merită toată aprecierea noastră și a invitaților pentru aspectul deosebit al nunții, iar tortul de nuntă a fost realizat de Patisserie Caramel.


N-am putea să schimbăm nimic, totul a fost perfect și dacă ar fi să dau un sfat mireselor ar fi să își aleagă un Wedding Planner bun ,pentru că doar el vă poate îndruma spre cele mai bune și corecte alegeri, doar împreună cu el puteți alege cei mai buni furnizori de serviciiâ și cu siguranță, eu am făcut cea mai buna alegere în ziua nuntii și am ales să fiu și să mă simt relaxată și liniștită și cea mai fericită mireasă!

Articole similare

Nunți

Gheorghe și Tatiana: Suntem doi oameni binecuvântați

Nunți

Diana și Alexandru Țuțu - căsătoriți în zodia fericirii

Nunți

Daniela & Gheorghe - o nuntă simplă dar originală

Nunți

Mihai şi Diana: Nuntă de vis – nuntă open air