Nunți reale

Dragoș și Mihaela Melnic: Mirele a păzit mireasa, nu însă și… pantofii ei!

Mirii Dragoș și Mihaela Melnic: A fost o zi de mai, 25, cu multă lumină și cu invitați, care au venit cu cărți de dezvoltare personală și flori, ceea ce ne-a umplut inima de bucurii. Și biblioteca cu cărți noi, utile.

Locația pentru noaptea de basm: restaurantul Villa Garden. Din clipa în care am văzut sala mare a localului, am știut că acolo vom scrie împreună prologul cărții noastre. Atitudinea serioasă, responsabilă a personalului impresionează, bucătăria e foarte bună, deservirea - la nivel. Cununia religioasă am oficiliazat-o la 20 mai. Am purtat o rochie marca Pupi Sweet Dress de la Salonul Victoria. A fost o bijuterie cusută manual și, cel mai important, ușoară ca un vis.  

    

  

Ziua nunții. Am optat pentru același Salon. Și asta pentru că piesele vestimentare de aici sunt comode, cu gust și de calitate bună. Beauty salon: Creative academy Liubov Ojog. Frumusețe și gingășie – sunt cele mai potrivite cuvinte pentru a descrie micile detalii, grație cărora m-am simțit specială. Și nu doar pentru mire. Fetele lucrează ca la Hollywood! Nota 10+!  

Coloana “sonoră” a nunții a fost asigurată de Formația “Paradis”. Au avut un program divers, pentru toate gusturile. Iar Patric Hanganu a fost surpriza serii, toți au dansat și s-au distrat împreună cu noi. Moderator: Aliona Plăcintă. Impecabil! A organizat mersul evenimentelor într-un mod ireproșabil. Piesele alese, în mare parte, muzică ușoară și folclorică, au fost pe gustul invitaților noștri și au asigurat dispoziție maximă a nunții noastre.

Dansatori: Ansablul Joc. Și cu asta am spus totul la acest capitol! Show-program: Patric Hanganu, vocea care ne-a vibrat coardele sufletului pentru mult timp înainte… Serviciile foto-videu au fost prestate de Daniel Crețu si Andrei Castraveț. Carismatici, veseli, iar când am primit pozele, ne-am îndrăgostit de munca lor. Îi recomand!         

Decorul: Studio de decorare “ProDecor”, care a avut grijă să ne transforme evenimentul intr-o adevarată poveste. Este o echipă profesionistă, care scoate în valoare ceea ce își doreste clientul. Buchetul miresei. Ah, buchetul meu! Made by Daniela Rotaru. Frumusețea clasică a buchetului de mireasă cu trandafiri roșii este irezistibilă, combinația elegantă de flori și de culori completează superba rochie de mireasă.

Torta nunții: marca Colibri. Raportul preț-calitate la cel mai înalt nivel! Au conturat în maniera culinară exact ceea ce am solicitat din poze. S-a mâncat până la ultima felie! Efecte speciale, lumina: Momente.md. Fascicule de lumini exact în locurile și la momentul potrivit.

Agitația pentru surpriza miresei din partea mirelui nu a fost în zadar căci a fost o surpriză de neuitat. Mirele mi-a făcut o surpriză deosebită ce a făcut furori printre invitați și m-a adus până la lacrimi: un colaj de amintiri, fotografii și videoclipuri cu cele mai minunate momente petrecute împreună inclusiv cererea de căsătorie din Grecia.

Dar cel mai special moment, cred eu, a fost furtul… pantofilor miresei. Mirele a stat cu ochi-n patru și m-a făcut și să plâng! De fapt, toată lumea plângea… A prezentat un colaj de amintiri, poze și clipuri video cu cele mai minunate momente, petrecute împreună, inclusiv cererea de căsătorie, care a avut loc în Grecia.

Cele mai speciale persoane din viața noastră rămân părinții, ei au avut grijă ca evenimentul să se desfășoare la cel mai înalt nivel și ne-au susținut pe tot parcursul nunții pentru asta le suntem foarte recunoscători și le mulțumim dorindu-le toată dragostea și tot respectul. De curând,în viața noastră au mai apărut două persoane minunate-nașii noștri Vitalie și Rodica,ei au fost cei ce ne-au sprijinit pe tot parcursul evenimentelor și greutăților,au fost cei ce nu ne-au lăsat de izbeliște,au fost cei ce ne-au îndrumat,au fost cei ce ne-au răbdat, pentru asta îi respectăm mult si le mulțumim că ne-au fost și ne sunt alături.

Un sfat? Alegeți cu grijă nașii! Să fie oameni-model pentru voi. Pentru că orice sfat ulterior, venit de la ei, să nu mai fie pus la îndoială. Vitalie și Rodica, părinții noștri spirituali, aveți tot respectul și dragostea noastră!

Articole similare

Nunți

Gheorghe și Tatiana: Suntem doi oameni binecuvântați

Nunți

Diana și Alexandru Țuțu - căsătoriți în zodia fericirii

Nunți

Daniela & Gheorghe - o nuntă simplă dar originală

Nunți

Mihai şi Diana: Nuntă de vis – nuntă open air