Nunți reale

Diana și Alexandru Țuțu - căsătoriți în zodia fericirii

DJ Sergiu Bulgar

Nunțile frumoase continuă să ne inspire și să ne ofere poftă de a ne uita cu ochii mair cât cepele la magia pe care o poate crea un cuplu fericit. De această dată mireasa Diana își descrie emoțiile și senzațiile post-nuntă. O istorie de dragoste, despre serviciile prestatte și despre împlinirea lor. A Dianei și Alexandru Țuțu.
Nunta noastră chiar a fost așa cum mi-am dorit-o din totdeauna. Pe alocuri chiar a fost peste așteptările noastre iar acest lucru ne face să retrăim fiecare moment de atunci cu multe emoții. Acele momente au însemnat adevărate ore de vis pentru noi. Să găsim și să alegem prestatorii necesare a fost cu adevărat o aventură.Am ales minuțios totul, cu multă răbdare și foarte pretențios, de ce nu? Soțul meu, Alexandru a fost mereu în spatele meu sprijinindu-mă și susținându-mă în alegerile mele. Marele nostru noroc, a fost că de ficare dată am ajuns la aceleași concluzii, mereu spuneam ideile în unison iar acest lucru nu ne-a dat mari bătăi de cap. Nunta a avut loc pe 7 mai, chiar de ziua mea. Ce poate fi mai fabulos? Și acum am emoții mari când revăd fotografiile și filmul de nuntă. Am ținut mult la momentul tradițiilor caracteristice neamului nostru, și astfel s-au regăstit toate în nunta noastră pe lângă eleganța și o aprentă a originalității evenimentului. Am ales totul pentru ca oamenilor dragi să le fie pe plac ochilor și inimii. Toți pe care i-am invitat sau i-am ales să ne ajute la evenimentul nostru, s-au pliat perfect pe povestea noastră de dragoste.Locația pe care am ales-o este restaurantul La Plopi – un loc absolut minunat, într-un stil rustic și plin de eleganță. Cu adevărat pot spune că sunt niște profesioniști iar răbdarea lor este o bijuterie. Bucătăria ne-a impresionat mult, iar de chelneri putem spune că s-au descurcat deși loc pentru mai bine există oricând. Rochia pe care am purtat-o și în care m-am simțit enorm de bine și apropo, a fost cusută în timp record, fără probse istovitoare și multe la număr. Amabilitate și bun simț, cu un preț foarte bun! Pînă la urmă rochia m-a reprezentat și a devenit a doua mea “piele”, de o calitate minunată. Ca să arăt fenomenal am apelat la serviciile Danielei Cosniceanu deoarece mi-am dorit foarte mult ca anume Daniela să se ocupe de machiaj și coafură în acea zi. Absolut minunat și profesionist. O atitudine care mi-a plăcut enorm, iar machiajul și coafura au rezistat pînă la urmă. Nu a fost nimic sofisticat, dar s-a văzut că de ele s-a ocupat cineva care chiar își cunoaște meseria.

 

O descoperire inedită și deosebită a fost muzicaq petrecerii și anume Power Orchestra Moldova. Nu am regretat nici o clipă că i-am ales. Sînt atît de profesioniști, încît ar fi păcat să aducem vre-o remarcă. Demnitate, profesionalism, talent și ținută remarcabilă. Au fost oamenii potriviți la locul potrivit, și absolut nimeni nu a stat pe scaun întreaga seară. Este orchestra, care cu adevărat se face remarcată în varietatea de ansambluri pe care îi avem în țară. Show Ballet Flash, trei perechi de dansatori nemaipomenit de profesioniști, cu mult tact, ținute demne și prestații frumoase. Un mare merit avînd și conducătorul lor artistic, Iurie Bivol care i-a monitorizat pe tot parcursul serii. Au plăcut tuturor! Ei au fost dansadorii noștri !

Mari Iliuț cu ansamblul „Crenguță de Iederă”, Vali Boghean și Ludmila Bălan au fost starurile serii. Maria Iliuț și ansamblul ei au fost comoara nunții noastre. Ne-am dorit enorm prezeța Doamnei Maria Iliuț cu acest ansamblu, încît după ce au încheiat programul, nu ne mai venea să o lăsăm să plece. Extraordinar pentru cei care vor la nuntă acest aer de tradiție și atmosferă din poveștile lui Creangă. Au făcut ca oaspeții să se simtă absolut deosebit, iar noi am fost încîntați de ei. De Vali Boghean și faptul că a  acceptat să ne cînte pentru primul dans și după, a fost pentru noi un vis împlinit. Încîntare și atmosferă plină de emoție și dragoste, așa cum doar acest artist o poate face. Iar Ludmila Bălan este o prezență care răscolește amintiri din cele mai frumoase și nevinovate. A dat căldură și entuziasm tuturor celor prezenți, de la mic la mare. O doamnă cu mult bun simț și demnitate, lîngă care te simți în copilărie.

Pentru cei care au avut grijă ca amintirile noastre să fie păstrate și prinse în obiectivul foto și video au fost Dima Zaharia. L-am rugat să pună accent anume pe emoții, și așa a făcut. Acele fotografii sînt o încîntare pentru noi. Sînt atît de bine prinse emoțiile invitațiilor, dar și ale noastre, încît parcă trăim repetat acel eveniment. Iar Alexei Iacub și Vitali Novac sunt o echipă cu multă răbdare! Au fost prezenți pentru mai multe sesiuni foto înainte, dar și la evenimentul de nuntă. Ceea ce ne-a plăcut a fost că au insistat pentru anumite aspecte și detalii, care am înțeles mai tîrziu că au contat.

Decorul și toată povestea decorațiunilor a fost spusă de Garden Decor – fetele de aici au mâini de aur. La fel și buchetul miresei a fost absolut minunat și un buchet care m-a reprezentat. Din bujori,de  culoare bordo, flori și culoare prezentă în aproape tot decorul nunții. Le-am încredințat foarte multe și m-au ajutat. Ceea ce mi-a plăcut enorm la ele, a fost că mi-au ascultat  dorințele și au găsit ieșire din orice situație. 

Pentru efectele speciale am ales Sergiu Bulgar, aceste servicii au fost la nivel, așa cum am convenit, responsabilul fiind prezent tot evenimentul pentru monitorizare. Au fost unele excepții nedorite la capitolul fum greu, dar băieții le-au înlăturat în timp optim.


Pentru tortul de nuntă am apelat la Patiseria Versal. Am apelat la ei și pentru colaci și au fost foarte buni, doar că tortul la exterior nu a fost exact cum ne-am înțeles, noroc de fetele decoriste, care au salvat decorul tortului.

Un sfat pentru viitoarele mirese – Cel mai important e să organizezi petrecera nunții tale, nu cum o cer tendințele, dar cum ai visat-o tu! Nu cum le-ar placea altora, dar potrivit stilului si personalității cuplului vostru. Organizarea nunții trebuie făcută cu sfințenie și multă dorință. Iar în acea zi, cuplul vostru să emane atîta dragoste și fericire, încît să molipsiți de aceste sentimente toți invitații. Și să vă placă nunta, pentru că e a voastră, atît de mult, încît să vreți să nu se mai încheie...!

 

Articole similare

Nunți

Gheorghe și Tatiana: Suntem doi oameni binecuvântați

Nunți

Daniela & Gheorghe - o nuntă simplă dar originală

Nunți

Mihai şi Diana: Nuntă de vis – nuntă open air

Nunți

Anastasia şi Vitalie: „În ziua nunţii am lăsat toate grijile în urmă şi ne-am distrat la maxim