Nunți reale

Mihai şi Diana: Nuntă de vis – nuntă open air

Romantici, îndrăgostiţi şi foarte fericiţi, aşa au fost în ziua nunţii lor Mihai şi Diana, mirii care au ştiut exact cum trebuie să arate o nuntă perfectă. 

Şi-au dorit un eveniment în aer liber, în sânul naturii, cu multă, multă verdeaţă şi flori,  iată de ce au decis să organizeze nunta vara, la Château Purcari.

Tot la Château Purcari, câteva luni mai devreme, la o cină aniversară, Mihai, stingând lumânările de pe tort, şi-a pus o dorinţă pe care Diana i-a împlinit-o, acceptând cererea în căsătorie. S-au odihnit şi s-au pregătit de ziua nunţii în camerele hotelul Purcari, iar şedinţa foto au organizat-o în viile din preajma castelului. Au renunţat la convenţii, scenarii complicate şi tradiţii, iar armonia cuplului lor s-a transmis întregului eveniment care a fost unul foarte vesel, relaxant şi frumos aranjat de Deya Decor.

Cei 60 de invitaţi au fost întâmpinaţi, cu zâmbetele calde şi cupe de spumant răcoritor. Înregistrarea căsătoriei a avut loc în acorduri de harpă, iar masa de sărbătoare a fost aranjată într-un cort spaţios şi luminos. Diana şi Mihai şi-au transformat visul în realitate, iar acum trăiesc cea mai frumoasă poveste de dragoste!

Articole similare

Nunți

Gheorghe și Tatiana: Suntem doi oameni binecuvântați

Nunți

Diana și Alexandru Țuțu - căsătoriți în zodia fericirii

Nunți

Daniela & Gheorghe - o nuntă simplă dar originală

Nunți

Anastasia şi Vitalie: „În ziua nunţii am lăsat toate grijile în urmă şi ne-am distrat la maxim