Nunți reale

Gheorghe și Tatiana: Suntem doi oameni binecuvântați

Aurelia Gândea
Lenuta Gheorghita
Dinamit.md
Florentino Delure
Doinita Gherman

Am ales pentru cel mai important eveniment din viața noastră o zi de toamnă – 20 octombrie 2018. Pe lângă nuanțele oferite de anotimp, nunta noastră a fost una în albastru regal cu roz încarnat, perfecte pentru stilul clasic. Studioul de decorare - Medeya-décor. Bravo! 

M-am implicat de la început în organizarea sărbătorii, adunând oboseală maximă, dar și emoții, care mă copleșesc și acum. Seara nunții a trecut atât de repede, de parcă a fost un vis.

Am ales restaurantul La Plopi, Măgdăcești și, mă credeți sau nu, dar nu am găsit nicio pretenție. Totul a fost atât de gustos, într-o atmosferă cu aer proaspăt.

Biserica Mănăstirii Curchi, un loc binecuvântat de Dumnezeu, este lăcașul în care ne-am cununat. Înregistrarea civilă a avut loc departe, pe alt continent, în County of Cook, Chicago, State of Illinois, SUA.

Verighetele, simbolul iubirii eterne, sunt marca Michael Hill, SUA. Ne vin de minune!  

             

Despre rochia de mireasă… Și de bine, dar și o notă critică. Marca “Julia Elena”, Chișinău, destul de comodă, doar că în timpul nunții și-a cam pierdut forma. Și mi-a creat disconfort. Soțul a avut mai mult noroc la capitolul vestimentație. Costumul – salonul Florentino Delure, Chișinău. Atitudine, calitate și eleganța perfectă. 5+   

     

Coafura, made by Tanea Obada (Creative Academy Liubov Ojog), a fost una lejeră, fără mult fixativ. De la mult dansat, s-a cam răvășit.         

Am ales pentru make-up ochiul și talentul lui Liubov Ojog. Un machiaj natural, care nu mi-a încarcat fața, rezistent și care mi-a pus în valoare calitățile și mi-a ascuns defectele. Un mare 5+!

Satisfăcuți de manichiura făcută de Nail salon "Pilki", de bijuterii și accesorii, simple și la preț avantajos.  

   

     

Cred că succesul nunții noastre se datorează, în mare parte, și agenției de organizare, inclusiv wedding planner-ului Aurelia Gîndea. Aici am pășit cu dreptul. 5+!

Atmosfera a fost încinsă de Doinița Gherman și formația ei, care debordează de energie! Tot ea ne-a moderat și nunta. Sociabilă, veselă și atât de potrivită pentru ceea ce face!  Un program artistic de la Lenuța Gheorghița a adus o notă specială în nunta noastră.

Dinamit.md a uimit nuntașii cu artificiile, serviciile foto /video au fost prestate de Vadim Jantîc și echipa Mingo. Efectele speciale, luminile jucăușe nu au lipsit de la eveniment. Aurelia a fost cea care ne-a recomandat prestatorul. Și aici, BINGO!

Buchetul meu a fost unul la fel ca mine. Inesa Handmade m-a intuit exact.

Tortul miresei. Da, și al mirelui. Mai am și acum pe buze senzația unui gust rafinat, oferit de Dulcinella.           

Cafeaua și băuturile au fost savurate cu multă pasiune. Oaspeții au fost veseli și binedispuși, așa că nu mai are rost să îmi amintesc de incomoditățile generate la alegerea invitațiilor marca Elleyna. Finalul încununează opera, așa că să ținem minte doar momentele frumoase. Nunta e o mică poveste, care se naște într-o noapte și durează o viață.

Sfat: Dacă vreți să aveți un confort psihologic și să fiți în armonie cu voi și cei care vă onorează cu prezența, fiți naturale! Fiți voi! Și nu uitați că zâmbetul e cel mai frumos accesoriu al unei femei, dar mai ales al unei mirese.

 

Articole similare

Nunți

Dragoș și Mihaela Melnic: Mirele a păzit mireasa, nu însă și… pantofii ei!

Nunți

Diana și Alexandru Țuțu - căsătoriți în zodia fericirii

Nunți

Daniela & Gheorghe - o nuntă simplă dar originală

Nunți

Mihai şi Diana: Nuntă de vis – nuntă open air