Sfatul specialistului
4 sfaturi utile pentru o mireasă deșteaptă
23 Jan 2019 696 0

O rochie bună îți oferă încredere, curaj și mult confort. Desigur trebuie să fie o rochie care să se potrivească cu gusturile miresei, cu caracterul ei și cu ultimele tendințe. Trebuie să ții cont de tipul rochiei și de ceea ce-ți permite fizicul tău. Îți propunem 4 tips-uri pentru a evita greșelie:

  1. Probă de rochii trebuie făcută numai cu pantofi cu tocul de aceeași înălțime cu cei pe care îți dorești la nuntă.
  2. Pentru a fi sigură că nu ai regrete, cumpără rochia dorită numai după ce ai mai vizionat și altele, dar tot nu îți iesă din minte modelul la care te-ai decis.
  3. Odată cumparată rochia de mireasă, întoarce ochii atunci când vezi "alb" în fața ta. Cel mai probabil vei descoperi în permanență rochițe frumoase și nu are sens să ai vre-un regret la vederea lor. Nu uita că rochița ta ideală e deja acasă! Oricât de reuțite ar fi altle, ele vor aparține altor femei!
  4. Dacă este necesar să reducide undeva cheltuielile, atunci rochița de mireasă ar trebui să fie prima pe listă. Ah, nu, nu te gândi că sugerăm să renunți la rochia visurilor tale în favoarea unei rochii simple albe fără crinolină sau broderii manuale! Dar la banii pe care i-ai da pentru a cumpăra o rochița alba-simpla, ai putea permite să închiriezi o rochie de senzație, cu care să îi dai gata pe toți invitații. Și în fond, după nuntă, nu vei mai purta niciodată rochia ta de mireasă, așa încât ar fi păcat apoi să se îngălbenească sub pat!

Inspirație: ghidulmiresei.ro