Sfatul specialistului
Organizarea nunții cu un an înainte. Avantaje și dezavantaje!
08 Nov 2018 245 0

Uneori organizările unui simplu eveniment ne consumă mult timp, dar ce să mai vorbim despre nunți unde fiecare detaliu contează și unde fiecare mișcare poate schimba soarta marelui eveniment. Este o dilemă cu care se confruntă foarte multe mirese și astfel devin indecise.

Astfel ne-am zis, de ce să nu enumerăm care ar fi posibilele avantaje și dezavantaje în a organiza o nuntă cu un an înaite. Curioasă? Să începem:

Avantajele :

 1. Într-un an reușiți să faceți alegeri bune și foarte calculate deoarece, cu un an înainte de nuntă, majoritatea site-urilor și contractorilor sunt încă gratuite. Și alegeți din întreaga varietate.
 2. Există posibilitatea de a negocia și stabili prețurile. Adesea, site-urile de nunți și prestatorii oferă posibilitatea de a stabili prețul curent direct în contract fără alte schimbări.
 3. Reușiți să faceți întâlniriunde să judecați la rece totul. 
 4. Aveți suficient timp să puneți totul pe raft fără a fi atât de stresată, coordonând totul din timp !
 5. Reușești să planifici și să pregătești atent totul. 
 6. Pregătirea unei nunți nu este o perioadă plictisitoare și este la fel de plăcută ca și ziua nunții.

Dezavantajele :

 1. Uneori dorința de a face totul dintr-o dată în primele luni poate duce la faptul că siguranța va dispărea apoi și va fi o lungă și dureroasă așteptare pentru ziua nunții.
 2. Moda se schimbă, și mereu vei fi cu gândul la noile tendințe ce vor apărea lună de lună.
 3. În cazul în care activitatea unui prestator pe care l-ați ales nu este stabilă s-ar putea să apară probleme.
 4. Apare mereu același gând, merită sau nu efectuată majoritatea plăților în avans pentru că situațiile sunt neprevăzute.
 5. Riști să cazi în plasa prea multor păreri care te vor desconcentra.

Așa să fii atentă, ascultă-ți inima dar și specialiștii, fă exact cee ace simți și vei vedea că totul va fi bine indiferent de ce se petrece în jur.