Inspirație
Ia-ți prietenul la nuntă
21 Jun 2018 1343 0

A devenit un trend în ultima perioadă să-i lăsăm pe cățeluși, bunii noștri prieteni de acasă, să ne însoțească și în fața altarului sau să fie prezenți la sesiunea foto și petrecerea de nuntă. Pentru cei ce iubesc animalele și, în special, câinii, aceștia devin parte importantă din viața lor de cuplu și o prezență de nelipsit la orice eveniment important.

O sesiune foto a mirilor, alături de cățelușii iubiți, poate deveni mult mai distractivă și veselă, în special dacă sunt doi cățeluși și  dacă îi îmbrăcați și pe ei în haine de sărbătoare. Ei îi este de nelipsit voalul, lui – papionul. Cu toate acestea, daca sunteți hotărâți să includeți în petrecerea de nuntă și perechea de cățeluși, sunt câteva momente pe care trebuie să le luați în considerație pentru ca și voi, în calitate de miri, și ei să se simtă fericiți și în siguranță.

Întâi de toate, fiți atenți la caracterul cățeilor și reacțiile acestora la gălăgie sau lume multă. Se vor simți oare confortabil în prezența zecilor de oaspeți? Sunt ascultători și se poartă bine? Dacă da, treci la pasul doi.


Pentru a fi totuși siguri că micii dvs. prieteni nu s-au pierdut printre oaspeți sau că sunt liniștiți, angajați pentru petrecerea de nuntă o persoană care să aibă grijă de ei și care, la finalul petrecerii, să aibă grijă să-i ducă acasă. Dacă animăluțele dvs. sunt deosebit de sperioase, le puteți plasa într-un coș de sărbătoare sau o căsuță special amenajată, iar dacă cățeii sunt prea afectuoși sau ușor distrați, puneți-le câte o lesă scurtă.

Nu uitați să solicitați permisiunea administratorului localului de a aduce animale în sală și să informați oaspeții  cu referire la faptul că la nunta voastră vor fi prezenți căței. Astfel vă veți asigura că nimeni nu are alergie la ei. 


Puneți-i în evidență pe cățeluși (oaspeții speciali ai serii) și includeți poze cu ei pe card-urile de masă sau pozați cu ei până la nuntă și amenajați sala cu pozele voastre.  De asemenea, atenționați fotograful la prezența cățelușilor.

Toate fiind puse la punct, vă dorim să savurați din plin ceremonia de nuntă și să vă distrați de minune alături de animăluțele iubite.