Relații
Horoscopul nunților - tu ce zodie alegi pentru nunta ta?
13 Dec 2018 230 0

Nunta în zodia Berbec

Cuplurile care decid să facă marele pas în această zodie riscă să fie „lipiți” unul de altul pe întreaga viață. Surprizele dar și energia lor de a fi împreună va fi tot timpul la ordinea zilei. Se consideră a fi unul din cele mai de succes cupluri și cele mai de durată. Nu prea economisesc dar și atunci când cheltuie o fac cu bună-știință și sunt sigur că nimic nu au de pierdut pe durata vieții.

Nunta în zodia Taur

Cuplurile cununate în această perioadă nu se grăbesc să facă pasul cel mare. Această zodie este guvernată de stabilitate, iar principala grijă a mirilor este siguranţa financiară. Sunt în stare să locuiască cu părinţii o perioadă, economisind pentru casa visurilor lor, sau să îşi ia al doilea job pentru a avea stilul de viaţă mult dorit. Pe de altă parte, aceste mariaje sunt cele mai stabile şi solide, având siguranţa familiei la care toată lumea visează.

Nunta în zodia Gemeni

Nunțile în această periodă sunt o idee spectaculoasă. De ce? Pentru că aici mirilor le vin cele mai bune și inspirate idei. Această perioadă este considerată a fi una din cele mai norocoase și desigur putem spune că partenerii și aura lor sentimentală îi molipsesc și pe ceilalți cu bucuria lor de a fi împreună. Se creează legătura aceea specială care nu-i mai desparte niciodată.

Nunta în zodia Rac

Cei doi se iubesc necondiționat iar nunta lor în sezonul acestei zodii îi vor face mai familiști, mai aproape de casă, părinți, rude, și de ce nu copii. Sunt călduroși și plini de poftă de viață. Devin echilibrați și văd lucrurile prin lentila realității care îi face mai uniți și mai aproape unul de
celălalt.

Nunta în zodia Leu

Cele mai spectaculoase cupluri sunt cele care se căsătoresc în zodia Leu. Mirii se îmbracă în haine „haute couture”, călătoresc într-un mod aristocrat şi deţin locuinţe fastuoase. Îndrăgostiţii care au nunta sub semnul Leului au adesea parte de o iubire spectaculoasă, ca cea din romanul „Pe aripile vântului”. Iubirea lor este contagioasă şi nu se pot opri din a încerca să aranjeze întâlniri romantice pentru toţi prietenii lor, în speranţa formării unui cuplu.

Nunta în zodia Fecioară

Partenerii care trăiesc un mod de viaţă sănătos şi pe care îi vedem cumpărând legume bio de la supermarket, la sigur au avut nunţi în zodia Fecioară. Cel mai probabil aceştia s-au întâlnit la locul de muncă. În cazul în care invitaţi un astfel de cuplu cu voi în vacanţă, aveţi şansa să locuiţi într-o cameră extrem de curată. Pe mirii cununaţi în această zodie îi veţi întâlni la consiliere de cuplu înainte şi după nuntă.

Nunta în zodia Balanţă

Romantismul guvernează nunţile organizate în zodia Balanţă. Există o şansă foarte mare ca la aceste nunţi să existe momente artistice cu porumbei sau să vă surprindă cu jurăminte extrem de emoţionante. Aceşti miri sunt preocupaţi de modul în care arată, de maniere şi de felul în care se exprimă. Totodată, putem afirma ca aceşti parteneri sunt o companie plăcută şi elegantă, romantismul şi armonia fiind elemente vitale pentru ei.

Nunta în zodia Scorpion

Cuplurile care se căsătoresc în Scorpion vor avea un mariaj bazat pe atracţie fizică şi îşi pot da seama de atmosfera relaţiei lor în funcţie de ceea ce se întâmplă în dormitor. Aceste cupluri au relaţii karmice, iar cei din jur tânjesc după legături la fel de intense în familiile proprii. In schimb, dacă unul dintre parteneri alege să fie infidel, lumea lor se va dezintegra. Pe parcursul zilei sau seara, nu încercaţi să îi invitaţi la petreceri, dacă nu există camere libere prin apropiere.

Nunta în zodia Săgetător

O nuntă energică și plină de momente unice – asta e definiția celor care își petrec nunta în această zodie. Sunt cu capul în nori la propriu iar vremea de afară îi răcorește de-a binelea. Prinde bine pentru invitați așa că nu ezitați și optați pentru sezonul zodiei Scorpion pentru nunta voastră.

Nunta în zodia Capricorn

Cuplurile cu nunţile sub semnul Capricornului au un echilibru aparte. Reușesc că îmbine utilul cu plăcutul astfel încât nunta să arate splendid. Calmi și devotați fiecărui detaliu,cei căsătoriți în această zodie se pot mândri cu o căsnicie perfectă!

Nunta în zodia Vărsător

Cuplurile cu nunţile sub semnul Vărsătorului sunt cele care militează pentru pace şi împotriva influenţei negative a banilor. Aceste cupluri se căsătoresc de obicei după ce au fost buni prieteni o lungă perioadă de timp. De regulă, aceştia locuiesc cu unul dintre părinţi, fac parte din familii extinse sau îşi împart locuinţa cu prietenii pentru a-i ajuta să-şi plătească chiria. Partenerii sunt tentaţi să se implice mai mult în viaţa prietenilor, decât în cea proprie.

Nunta în zodia Pești

Romantici, plutitori și chiar îndrăgostiți dublu. Cei care aleg sezonul zodiei pești pentru a face nunta se bucură de un sezon magic, unde te poți aștepta la multe surprize și de ce nu idei nemaivăzute de la miri. Nu trebuie consiliați ci lăsați să viseze căci o fac spre binele lor. O nută în acest sezon e o bifă de suuces în calendarul vieții.