Relații
Dacă femeia își perde răbdarea, familia se destramă
28 Nov 2018 260 0

De ce apar probleme în relația Ee/ Ea? Uneori această întrebare ne dă peste cap chiar și viața. Uneori această întrebare are un răspuns foarte simplu rezumat la cuvântul „dragoste, sau lipsa acesteia”. Dar oare cine totuși este acel miez pe care se ține și din care izvorăște echilibrul unei familii puternice? Vrei să afli din secrete sufletului unei femei? Atunci citește mai departe.

Familia rămâne unită atâta timp cât vrea o femeie. Ea ține aprinsă flacăra familiei și a iubirii. Atâta timp cât femeia va avea puteri să îndure, să ierte, să își mențină calmul, să aibă răbdare, atâta timp va exista și familia. Căsătoria se destramă, atunci când femeia își pierde răbdarea.

Femeia vrea să aparțină unui bărbat dar să placă tuturor. Bărbatul și el, vrea să posede toate femeile și o femeie să-i aparțină doar lui. Femeia care iubește mai puțin, lasă o ușă deschisă pentru alți bărbați. Ei o vor intra în viața ei și o vor iubi mai mult și vor avea grijă de ea. Bărbatul curtează și are grijă de o femeie o perioadă scurtă de timp, iar femeia are grijă de soțul ei tot restul vieții.

Dacă vrei să ai o femeie adevărată lângă tine, fii tu mai întâi de toate un bărbat adevărat. Un bărbat iubitor și grijuliu nu va părăsi niciodată o femeie. Dar o femeie poate pleca... chiar dacă ea nu-și poate concepe și nici nu își imaginează viața fără el.

Pleacă, chiar dacă sufletul îi este rănit. Ea va pleca și va lăsa totul în urma sa, fără să regrete, fără să privească în urmă. Va pleca chiar dacă iubește din tot sufletul și o doare indiferent de decizii și împrejurări.