Inspirație
Cum să faci o primă aniversare a nunții de neuitat?
10 Oct 2018 355 0

Primele 365 de zile de căsătorie pentru fiecare pereche sunt pline de impresii și emoții noi. Planurile poate s-au schimabt sau poate nu dar unii decid spre exemplu că este necesară cumpărarea unui animal de companie, cumpărarea unui apartament comun sau cel mai important, nașterea primului copil. Indiferent de faptul că ați reușit sau nu tot ceea ce v-ați pus în plan pentru primul an de căsnicie, important rămâne modul în care ați savurat primul an împreună trecând cu brio de toate provocările.

Dar după un an de la marele eveniment, ce face? Rămânem indiferenți? Sigur că nu! O sărbătorim!
Cum să sărbătoriți aniversarea nunții și să o facem cât mai romantică și de neuitat – aflați în sfaturile de mai jos:

1. Alegeți ca unul din momentele-cheie ale aniversării să fie vizionarea filmului de nuntă alături de invitați! De ce? Pentru că aniversarea nunții este o ocazie excelentă pentru a vă reîmprospăta amintirea momentelor importante din viața voastră și a vă reaminti jurămintele pe care le-ați oferit reciproc. Dedicați seara aniversării diverselor nostalgii plăcute precum: revizuirea primelor fotografii comune, amintiți-vă când și de ce v-ați ales unul pe altul și mărturisiți-vă din nou dragostea!

2. Jucați teatru și înscenați prima voastră întâlnire.Recreați prima dată când v-ați văzut sau orice altă întâlnire memorabilă care ar putea impresiona invitații la aniversare. Ați putea spre exemplu să rezervați aceeași masă ca pe vremuri sau să mergeți cu prietenii în locul unve v-ați văzut pentru prima dată!

3. Repetați primul vostru dans de la nuntă. Și ce dacă l-ați repetat de sute de ori până la marele eveniment, porniți muzica și dansați-l din nou. Simțiți-vă din nou miri și mai ales le veți oferi o doză bună de emoșție celor care vă sunt alături.

4. Poate încă o lună de miere după un an de mariaj? Desigur, o meritați ambii iar acest lucru v-ar transpune cu gândul la prima voastră lună de miere petrecută împreună! O astfel de vacanță mică, dar unică, vă va oferi o porție nouă de momente memorabile pentru ambii, care, o să vă ajungă pentru încă un an.