Inspirație
5 idei pentru coconadă
08 Nov 2019 1964 0

Dacă ați hotărât să organizați o petrecere a fetelor înainte de nuntă, trebuie să vă asumați și responsabilitatea de a o transforma într-o seară de neuitat, atât pentru mireasă, cât și pentru invitate. Da, se cer eforturi! Dar, se merită. Nu uitați să luați în considerație faptul că a doua zi, în ziua nunții, va trebui să fiți în formă, odihnită și să arătați fresh. Două nopți nedormite, cea care anticipează nunta și însăși noaptea nunții este prea mult, de aceea vă sugerăm să nu optați pentru o petrecere în club sau la disco.  Dacă totuși adorați cluburile, organizați petrecerea cu câteva zile sau chiar cu o săptămână înainte de nuntă și savurați-o din plin. Pentru ziua ce anticipează marele eveniment, alegeți o modalitate mai puțin solicitantă de a vă petrece timpul cu prietenele. Iată câteva idei:

 Coconada acasă la mireasă

Cel mai simplu ar fi să organizați coconada acasă, punând la punct împreună cu prietenele ultimele detalii pentru a doua zi, discutând despre ținutele voastre, coafurile, inventând noi jocuri și glume pentru petrecere și, de ce nu, bârfind un pic, așa, ca între fete. 

Coconada plimbare

În timpul coconadei puteți merge într-o plimbare prin oraș. Pentru o notă șic și o atmosferă de petrecere, puteți arenda o limuzină sau o mașină decapotabilă ornată de sărbătoare, iar pentru a păstra o tematică, spuneți-le prietenelor să se îmbrace în aceeași culoare (poate fi culoarea dvs. preferată). Nu uitați de șampanie și gustări rafinate.

Petrecerea în pijamale

Un dress code strict – toate invitatele să vină în pijamale. Vă puteți așeza toate pe un dormitor mare și moale, printre perne. La o asemenea petrecere, în calitate de gustări s-ar potrivi fructele și legumele, băuturile lejere. E atmosfera perfectă pentru destăinuiri, răsfoirea albumelor foto, vizionarea unor filme dragi sau înregistrări video din arhiva personală. Puteți iniția și o bătaie cu perne. Relaxarea vă este garantată!

În lumea Şeherezadei

Decorați încăperea cu țesături transparente și fine, aruncați pe podea cât mai multe perne moi și colorate și aprindeți bețișoare aromate. Mirosul de tămâie va crea o atmosferă orientală. Pentru gustări puteți alege o gamă diversă de dulciuri, cât mai sofisticate, iar pentru distracție organizați dansuri din buric.

Coconada retro

În ținute retro cu pălării elegante și rochii voalate, coafuri ușor ridicate… mergeți împreună cu fetele într-o limuzină retro la un restaurant sau un club jazz. Vă veți simți asemenea unei vedete hollywoodiene.

Sursa photo: internet