Inspirație
Ce torturi de nuntă preferă anul 2019?
10 Dec 2018 1332 0

Torturi nuntă – Alegerea tortului de nuntă este o misiune grea, când tendințele au devenit tot mai sofisticate și chiar bizare. Pe lângă torturile de poveste sau cu glazură metalică, sunt la modă cele inspirate de știință sau arhitectură. Modelele clasice de torturi, de dimensiuni mari sau inspirate de basmele cu prinți și prințese, precum și candy-bar-urile vor fi concurate anul acesta de o serie de tendințe care îi încânta, în mod deosebit, pe cei care apreciază geologia, botanică sau arhitectură. Nu lipsesc din peisaj nici torturile „ciudatele“ pentru cei nonconformiști și cu idei mai trăsnite.În ceea ce privește aromele, cele mai căutate savori sunt de piersici și smântână, caramel sărat, trandafir și fistic, ciocolată și fructul pasiunii, șampanie roz și căpșuni.

  1. Torturi nuntă inspirate de basme

Inspirate de filme Disney, cum ar fi Cenușăreasa, torturile de basm au fost întotdeauna populare pentru petreceri aniversare ale fetelor. Și pentru că orice fetiță visează să ajungă prințesă când este mare sau măcar să aibă ocazia să fie regina serii la nuntă ei, acele mici torturi ale copilăriei au evoluat în construcții sofisticate din zahăr, cu turnuri și creneluri spectaculoase.

  1. Torturi nuntă uriașe

Cererea pentru torturi de nuntă imense este încă foarte mare. Acest lucru este ceva ce vedem cu precădere la chinezi, libanezi, arabi, greci, ruși, în Indonezia, Asia și Africa. Aici, oamenii au, de regulă, un număr foarte mare de invitați la nunțile lor, așa că tortul trebuie să aibă un impact vizual, dar și să fie destul de mare pentru a ajunge la toți invitații.

  1. Candy-bar

Candy-bar-ul sau „masă pentru deserturi“ va fi la modă și anul acesta iar cuvântul de ordine este opulență. Această va fi amenajată cu torturi de diverse modele, texturi, culori și dimensiuni, iar printre ele se regăsesc diverse prăjituri: macaroons, eclere, donuts sau acadele.

  1. Torturi nuntă metalice

Torturile metalice au un aspect regal și strălucitor, nunatele variind de la auriu, argintiu, la cupru, auriu-rose sau auriu-champagne.

  1. Torturi nuntă pictate

Torturile pictate manual sunt modalitatea ideală de a personaliza deșertul pentur nuntă. Astfel, aspectul de acuarelă, modelele florale, ombre-urile, citate preferate, monograme și artă modernă sunt opțiunile pentru a avea un tort unic la nuntă.

  1. Torturi nuntă cu aspect de marmură

Marmură este o roca metamorfica care se formează atunci când calcarul este supus la căldură și presiune. În diferite culori, forme și mărimi, marmură este frecvent utilizată în sculptură și construcții. Modelele pot fi reproduse cu pastă de zahăr pentru a crea finisajul de piatră, minimalist. Torturile cu aspect de marmură sunt perfecte pentru o nuntă elegantă și modernă.

  1. Torturi nuntă botanice

Verdeață, frunzele și plantele joacă un rol foarte important în decorul de nuntă, pentru cei care vor să fie în concordanță cu Mama Natură. „Floralscape“ este în mare vogă în 2017 și asta înseamnă torturi luxuriante, ornamentate cu frunze și flori de zahăr care imită la modul cel mai realist plantele.

  1. Torturi nuntă geodă

Geodă este un fenomen care are loc în natură, atunci când în cavitatea unei roci se formează cristale, printr-un proces care implică dioxid de carbon, apă și răcirea lavei topite. Mimând natură, torturile de nuntă geode sunt create prin formarea unei cavități în interiorul tortului, porțiune care este apoi decorată cu diferite tipuri de zaharuri cu textura cristalizată.

  1. Torturi nuntă geometrice

Modelele geometrice de nuntă sunt în vogă, deja, de câțiva ani. De la hexagoane, pătrate, triunghiuri și mozaicuri complicate, aceste modele sunt pentru mireasă modernă care vrea un look curat, rece și sobru.

  1. Torturi nuntă ieșite din tipare

La polul opus gusturilor „curate, reci și sobre“ sunt torturile „whimsical“, o noțiune care vine din engleză și denumește un lucru fancy, jucăuș, nonconformist, într-un mod, mai degrabă amuzant. Aici diversitatea modelelor este nesfârșită, iar astfel de torturi trebuie să reflecte caracterul ieșit din comun al cuplului.sursa: targuldenunta.ro