Sfatul specialistului
Cum arată un Candy Bar perfect?
12 Feb 2019 989 0

Ziua cea mare... rochie de un alb perfect, locația ideală, decorațiuni bine-alese, totul stabilit în cele mai mici detalii pentru momentul la care ai visat de când erai mică. Și, pentru că ai vrea să fie altfel decât tot ce ai văzut sau auzit până acum, să te reprezinte, să se vorbească mult și bine despre nunta ta și despre ideea ta șic și originală, ademenește-ți invitații cu un colț dulce, o fantezie gustoasă, o ispită a simțului vizual și gustativ. Te-ai gândit vreodată la un Candy Bar care să îi fascineze pe toți de la mic la mare?

 

Pentru o nuntă cu plus de distincție, lasă pe mâna specialiștilor decorarea colțului cu bunătăți dulci care reprezintă, cu siguranță, detaliul ce face diferența de gust a evenimentului tău. La o nuntă de neuitat sunt nelipsite deserturile de vis! În suporturi elegante din sticlă, înconjurate cu dantelă fină, savuroasele macarons - pastelate, în ton cu tema petrecerii sau dimpotrivă, îndrăznețe, în culori puternice și vii. Cupcakes, mousse au chocolat, marshmallows, cakes & cookies sunt un plus de deliciu și savoare - tot felul de bunătăți pentru iubitorii de deserturi, fie ei copii curioși sau adulți sofisticați, care nu vor putea rezista unui asemenea ospăț al gustului și fanteziei.

Într-o armonie perfectă a culorii și a gustului, amplasat exact acolo unde trebuie, astfel încât să se poată înfrupta toți invitații din sumedenia de delicii, Candy Barul este acel ceva sofisticat, care scoate din comun orice eveniment, conferindu-i o notă elegantă. Adevărata creație de idei originale, poate fi personalizată conform preferințelor, în acord cu bugetul, locația și tematica aleasă.

Photo credit: Julia Rodnitchi