Proiecte
Cristina Gheiceanu: „Oamenii curajoși mă inspiră!”
23 May 2018 713 0

Televiziunea i-a schimbat din atitudini și i-a descoperit noi aptitudini. Și tot experiența din televiziune s-a transformat pentru Cristina Gheiceanu în cea mai bună lecție de organizare a timpului. Vara este anotimpul ei de suflet, iar vacanța - o plăcere care golește buzunarul și umple sufletul.

Despre provocări

Provocările ne fac viața mai interesantă și ne trezesc la realitate când intrăm în monotonie. Iubesc provocările, în special cele la care am visat cândva. Ele mă testează, îmi trezesc curajul și mă ajută să mă cunosc mai bine. Senzația de după provocare este una de milioane!

Despre curaj

La capitolul curaj cred că mai am de lucrat, dar am descoperit o tehnică care funcționează foarte bine. Când mi-e frică de ceva, fac acel lucru, de atâtea ori de câte este nevoie, până frica devine minusculă sau chiar dispare. Totuși, curaj pentru a sări cu parașuta nu găsesc!

Wild Wild West

Este o experiență care mi-a oferit o mare doză de adrenalină! O mireasă mai rebelă și un stil comod… e un contrast frumos și neobișnuit. O rochie de prințesă și niște cizme comode, fără tocuri cui… oricărei mirese cred că i-ar surâde ideea să renunțe la obositoarele tocuri.

Mireasă

Mă simt bine în rochie de mireasă, la fel ca și atunci când port orice haină în care arăt frumos. La nunta mea voi opta cu siguranță pentru o petrecere mică, cu cei mai dragi alături. Şi cred că voi renunța la tocuri, pentru că, trebuie să recunosc, a fost perfect fără.

Știrile pozitive

Fiecare știre este bună, mai ales că în spatele celor două minute în care este difuzată stau două ore sau poate chiar o zi de muncă. Îmi plac mult știrile pozitive. Oamenii curajoși ai subiectelor ProTV mă inspiră.

 

(proiect din vara 2015)

Concept: NUNTAbyAURA

Photo: Liss-l Studio

Dress: E.Hudorojcov

Buchet: A.Malai

Locația: Clubul sportiv „Sparta”