Relații
Când și cu cine te căsătorești?
08 Feb 2020 1127 0

Mai bine să te căsătorești prea târziu cu bărbatul iubit, decât prea devreme cu cel nepotrivit. Ajungând la o anumită vârstă prea multe femei simt presiunea socială pe umerii lor. „E timpul să te căsătorești, nu-ți dai seama?” Vezi câteva sfaturi să te simți mai sigură:

Nu ești obligată să te măriți la 20-25 de ani.

Nu ești obligată să îți găsești iubirea vieții tale încă din băncile școlii.

Nu ești obligată să te justifici pentru viața ta personală.

Să mai aștepți este o alegere bună.

Dacă știi că nu ai întâlnit omul potrivit și nu vrei să te implici într-o relație pur și simplu, nu te grăbi să iei decizii prea serioase.

Dacă în trecut ai avut parte de relații toxice, nu înseamnă că trebuie să rămâi singură. Dimpotrivă, apreciază-ți curajul de a-ți căuta mare dragoste în continuare.

Nu este nimic jenant în a fi singură la 20 sau la 30 de ani. Poți folosi acest timp pentru a te descoperi pe tine și a te dezvolta în diverse aspecte. Profită de această perioadă axându-te pe cariera ta.

Chiar dacă majoritatea colegilor s-au căsătorit și au devenit și părinți, nu trebuie să percepi acest lucru drept un eșec. E mai bine să faci ceva corect, decât rapid și aiurea. Puțini oameni au norocul de a-și întîlni sufletul pereche la o vârstă fragedă.

E mai bine să te căsătorești mai târziu, decât să ajungi cu omul nepotrivit alături. Fii răbdătoarea, nu grăbi evenimentele.

Nu există termene limită pentru întemeierea unei familii.

Chiar dacă este greu, nu te lăsa afectată de îndemnurile insistente ale rudelor, care-ți tot spun să te căsătorești cât mai curând. Nu trebuie să te căsătorești doar pentru că ai ajuns la o anumită vârstă.

 

Mariajul trebuie să fie bazat pe o iubire puternică. Iar omul tău va veni și va completa viața ta cu frumos și dragoste.

 

Photo: Andrei Țurcan

Sursa: keyoflove123.blogspot.com