Relații
5 fraze care jignesc o mireasă!
04 Dec 2018 896 0

Deja nu mai este un secret despre faptul că femeile ascund în ele acea ființă emotivă care din lucruri simple și banale uneori își creează dispoziția. Intensitatea experențelor, anumitor momente le fac să pună preț pe tot ceea ce le înconjoară și le face uneori sensibile și vulnerabile. Prin urmare atunci când vorbiți cu o viitoare mireasă sau chiar cu mireasa în ziua nunții, trebuie să fiți atenți la ce vorbiți, ce tonalitate aveți, ce spuneți și cum o spuneți. Și uite că există fraze pe care ea nu ar trebui să le audă și pe care într-o potențială situație s-ar putea să o supere.
Ce evităm ? Citește mai jos :

1. „Ești încă prea tânără pentru...!"

Desigur, fiecare femeie este mulțumită când este considerată mai tânără decât ea este, dar nu se recomandă să zici o asemenea frază unei mirese. În primul rând, se pune imediat întrebarea - prea tânără pentru ce? Pentru a intra într-o nouă etapă a vieții, mult mai importantă și serioasă? Aici, ea deja devine agitată și totul se poate "sfârși", pentru că automat poate considera că este prea lipsită de experiență, frivolă, nepregătită pentru viața de familie sau nu prea economică, matură pentru nașterea și creșterea copiilor iar lista ocntinuă. Deci fără asemenea frază !

2. „Îți stă normal..."

Acesta este cuvântul pe care miresele doresc să-l asculte cel mai puțin. De ce? Pentru că dacă vrei să devii inamicul numărul unu în ziua aceea, spune-i "normal" raportat la orice, fie despre alegerea ei a restaurantului sau a rochiei, despre invitații sau program, despre decort, etc.  De asemenea, aveți grijă cu cuvintele "nimic", "frumos" și chiar "bun". Mireasa vrea ca totul să fie perfect în ziua nunții, așa că se așteaptă doar la cuvinte ce ar reflecta excelența și perfecțiunea. Astfel o veți face fericită și nicidecum indispusă !

3. „Rochie ta seamănă cu rochia...”.

E o frază periculoasă. Fără să vreți îi puteți crea miresei o stare de disconfort, de panică, de deszănejde și chiar o puteți lipsi în ziua aceea de dorința de a alege ceva. O faceți să-și pună gândurile la îndoială și va crede că imaginea pe care și-o formează ea este una deloc bună iar asta uneori îi poate cauza o depresie de scurtă sau lungă durată. Deci fără aceste cuvinte !

4. „ Nu-ți vine ? Poate mergi la sală...”

Indiferent de cum arată mireasa și dacă ați spus-o realmente sau în glumă aceasstă frază este una din cele mai nepotrivite de asta să o evităm frumos cu alte cuvinte precum, găsim alta mai frumoasă, ai probat prea mult azi, odihnește-te.

5. „ Ce ieftin te-a costat!”

S-ar părea că este o frază din categoria celor „lăudabile” dar din păcate de multe ori acest ”ieftin” este o notă destul de negativă atât prestatorii de servicii cât și pentru miri, pe care într-un mod indirect îi consideri economi, zgârciți sau neatenți. Dacă vrei să-i lauzi fă-o doar de bine precum, „prestatorii v-au făcut o ofertă bună”, „ sunteți pe mâini bune cu astfel de prestatori”, „își merită prețul”.