Sfatul specialistului
6 greșeli pe care le fac miresele în alegerea pantofilor!
30 Oct 2018 541 0

Înainte de a cumpăra o pereche de pantofi pentru nuntă, este vital să eviți greșelile de mai jos:

  1. Nu încălța pantofii pentru prima dată în ziua nunții

Imediat ce îți cumperi pantofii, poartă-i de câteva ori în casă pentru a te obișnui cu ei. Se întâmplă adesea ca la prima purtare pantofii să îți provoace neplăceri, așa că nu trebuie să îi porți pentru prima data în ziua nunții.

  1. Nu alege un model care să nu se potrivească anatomiei piciorului

Ține cont întotdeauna de particularitățile piciorului tău atunci când cumperi pantofi, în general, și pantofii de nuntă, în special. În cazul în care nu ții cont de acest factor, pantofii se vor dovedi a fi extrem de incomozi de-a lungul evenimentului şi îţi pot provoca inclusiv răni la nivelul piciorului.

  1. Nu alege un model care nu se potriveşte cu rochia

Privește rochia, pantofii și accesoriile ca pe un tot unitar. Ele trebuie ca împreună să formeze o ținută demnă de un eveniment ca acesta, așa că trebuie mereu să se completeze reciproc și să arate bine împreună. De altfel regula aceasta este importantă pentru orice ținută, nu doar pentru cea de nuntă.

  1. Nu alege un model ieftin

Modelele ieftine nu suferă doar la capitolul estetic, ci au și materiale de slabă calitate și pantofii sunt adesea foarte rigizi,  devenind incomozi din această cauză.

  1. Nu alege tocuri prea înalte

Tocurile foarte înalte nu sunt doar inconfortabile, ci pot fi și cauza unor mici acidente. Ca mireasă, ești personajul principal al nunții, vei sta foarte mult în picioare, vei dansa foarte mult, iar o pereche de pantofi cu toc prea înalt ar putea să-ți provoace dureri de picioare.

  1. Nu purta un model cu toc, dacă în mod normal nu porți tocuri

Este, probabil, una dintre cele mai frecvente greșeli pe care le fac miresele, dar și greșeala care le dă cele mai multe bătăi de cap în ziua nunții. În cazul în care nu ești obișnuită să mergi pe tocuri, cel mai bine ar fi ca pentru ziua nunții să alegi un model fără toc, cu platformă. În ziua nunții trebuie să te simți confortabil și să te miști în voie.

sursa: teilor.ro